Janin sedu

Normal ke 11w da rasa macam ada yang sedu dalam perut, ke tendang ke.. tapi baru 11w btul ke da rasa ke perasaan sy je😂

9 Balas

Saya 9w tapi kerap rasa bubble dalam perut sebelah kanan, kejap kiri. Nurse kk pun ada tanya rasa baby gerak tak. So i think depends pada badan kita jugak 😊

1y ago

sbb perut kita 7lapis kan. tu angin kot

Saya rasa tendangan 18minggu dan start dari tu tidur ku selalu pukul 2-3 pagi sebab nak tunggu dia tidur 🤭 kalau dia menendang ngiluuu

kalau anak 1st biasanya 18w ke atas baru rasa. 11w tu mcm kecik sangat je lagi. tapi tak tahu la kalau awak dah boleh rasa

Nadi sis tu, awal lagi untuk rasa tendangan dan sedu, saya pun first tendangan halus mula 22w, mgkin perut tebal sngt🤭

Hi mommy. Kalau baby sedu selalu saya minum air banyak2. Kadang2 baby berhenti sedu hehe harap membantu 🫶🏻

cuba kalau masa denyut awak cpt2 pgg nadi kt tgn ..tgk sama x denyutan.kalau sama tu nadi..

boleh jadi nadi awak yg berdenyut. 11w janin terlalu kecik lg utk awak rasa

nadi awak tu.. x kuat lg janin nk tendang.. kecuali awak dh 20weeks keatas..

Ya, normal. Pengalaman sendiri sedu yang awal. Kalau tendangan belum lagi