Anak 10 bulan

Normal ke 10 bulan xde gigi ? Risau plak kalo xde tmbuh gigi. Huhu. Merangkak pun blm lg. tgh cbe2 nk merangkak skang nih.

3 Balas

Normal je. Bg sy elok la lambat sikit. At least gigi lmbt luruh, gigi kekal lambat tumbuh..so gigi pn cantik je bila tumbuh nnt sbb rahang dh besar utk muat gigi. Anak sulung sy awl luruh, gigi dia berlapis sbb byk gihi tumbuh serentak ms rahang dia still kecik. Dhla semua gigi rapat2 ms gigi susu. Seeloknya jarang2. Ok je sis

4mo ago

Oh ok tq sis. Lega ckit ble sis bgtaw mcm ni ❤️

Sama dgn baby saya. 10 bulan tp masih belum merangkak. Tapi saya tak risau sbb saya percaya milestone baby lain lain ☺️

4mo ago

Tq sis. Positif ❤️

anak sya 10bulan pun tiada gigi. skg sy risau berat dan tinggi dia dua2nya drop ke kuning