Najis cair susu lactogen

Normal kah tidak ? Tapi baby buang najis 2 kali sehari dan x meragam 🥲🥲 patut tukar susu ke ?

Najis cair susu lactogen
2 Balas

lactogen mmg najis cair…dn warnanya mcm ni..anak sya minum lactogen najis cair dn berak 2xsehari kdg 1xsehari…sya teruskan mcm biasa..berat naik sebulan 1kilo lebih xda masalah kembung perut..

9mo ago

a'ah sis , bby x meragam pun , tp tulah mak mak ni x senang tgok najis bby cair , dia membuang pun 1 kali sehari kadang 2 kali sehari 🤭🤭

Sama mcm anak saya tp saya teruskan je. Dalam seminggu kaler berak normal balik.

9mo ago

Umur sebulan. Skrg masuk dua bulan dahh. Tp saya mix bf.