Tali pusat

Normal Ka Tali pusat lambat Luruh ..nie dah masuk 18hari tapi Tali pusat still tak luruh LG 😮‍💨

3 Balas

Kerapkan cuci pusat anak y ubat hospital bagi, bersihkan bagi tidak berbau. InshaAllah cpt cabut.

Tali pusat anak saya pon lmbt luruh harini dah 22hari harap2 luruh sblom sbulan

cl kita letak tembakau sis kat tali pusat, 5 hari dah putus

1y ago

ambik dalam secubit tembakau tu , pastu celup dalam air sikit nak bagi dia terletak , pastu letak je keliling tali pusat tu . tembakau tu kita beli kat kedai runcit je