Perut besar

Normal ka pregnant ank ke 2 ni perut cepat nmpak besar padahal bru 9weeks? Dulu preg ank first kcil je prut#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Kalau berkaitan dgn saiz perut ni semua nya normal je. Ada yg dah 9 bulan pun perut mcm 5 bulan je. Ada yg dah 5 bulan pun perut mcm mengandung anak kembar. Tp untuk kes awak ni baby baru 9 weeks patutnya baby kecik lagi besar anggur je. Boleh jadi sbb buncit atau mmg rahim mengembang besar. Wallahualam. Yg penting baby sihat.

1y ago

Ok sis. Aamiin. Terima kasih ya

Normal sis kalau google pun ada cakap second pregnancy bump akan lagi cepat nampak

1y ago

Ok sis. Hihi terima ksih