Keluar Darah

Normal ka klur darah masa 12 minggu... pagi tdi masa buang air kecil skli ada drh & ketulan drh (tpi x bnyak) ada adik kata mgkin sbb rahim nak kembang... jika masih jgk sy nak rujuk klinik trus... #risautaknakjadimasakandunganpertamakeguguran8minggu

3 Balas

smpi hospital doktor scan... kantong kosong... 😭😭😭 Doktor sahkan sy mengandung anggur... petang 21/03 kantong bby sdh klur... keguguran... Innalillahiwainnailaihirojiun buat ank mama (Azizi Syafiq Bin Kamaluddin)

3y ago

semoga sisi kuat. sama lah kes mcm sya.. nk masuk 12week.. frst baby.. g hosptal kluar dah sikt nurse tak nk terima suruh balik. bila balik pg kna dtg balik last 2gugur.. gugur dalam toilet hosptal..

Tak normal.. terus pegi hospital sis.. ade ketulan sekali tu.. apa2 bleeding kene terus pegi hospital.. semoga dipermudhkn urusnnya sis

4y ago

Tak normal. Better ke hospital

sama jg dgn sy sis,,keguguran jg,,8 week😭😭😭😭