KANTUNG ADA TAPI BABY BELUM NAMPAK

Normal ka klau baby belum terlihat setelah 14 minggu . Walaupun tiada pendarahan .

2 Balas

Sy dulu 8 minggu nmpk kantung je... Pastu repeat scan lg 2 minggu, pon nmpk kantung juga... Repeat lg 2 minggu nmpk kantung juga.. Doc ckp mgkin kehamilan kosong... Refer hospital, scan ikut bawah mmg ada kantung je... Doc ckp kehamilan xmnjadi... Redha dgn ketentuan-Nya.. 2 minggu lepas tu gugur..

Sy scan masa 8 minggu, nampak kantung tapi tak nampak baby. Scan masa 11 minggu dah nampak baby. Doktor ckp mcm mana sis? Kena repeat scan lagi ke?