Keputihan jernih

Normal ka keputihan awal khamilan 7mgu? Keputihan jernih spti wktu subur ttapi banyak. Dlm 1 hari akn kluar 1 kali ttapi kuantiti banyak. Risau.

2 Balas

Sama sis, nurse kata normal org prgnant keputihan bnyak,kalau saya sehari dia keluar sekali, dia rasa seperti berkumpul, bila pakai panty tak lekat kat pnty dia kena wipe bru nmpak, sya punya smpai kuning nk coklat, n prgi kk nurse kata jngkitan pundi kncing, so saya bnykkan minum air je la, bru okey.