hamil 16 minggu 5 hari sakit

normal ka hamil 16 minggu 5 hari rasa sakit di bawah bagian alat sulit,sebb dlm berapa hari nie sya bnyak sekali bergerak jln bgtue,kadang naik tangga trun tangga,rasa risau pula.

2 Balas

Klu tido letak bantal celah kangkang tue sis, pastue klu bgn jgn terus bgn.. ada cara dia.. sy pun alami nya skg, kena slow2 gerak bila baring xlew kasar2.. lg 1 bby nk membesar.. hehe biasa tue sis

teruk sgt ke sskitnya? cuba kurgkan jLN...kurg x sakt tu

1y ago

boleh jd..biasa la tu .yg sy slalu sskit kt celah kangkang kiri especially. bgn tdo tu fuh sakit la..tp boleh tahan. bkn sakit menggelupur .baby nk mmbsar kot;)