Nak tanya...

Normal ka baby 4 bulan lebih..tp dy x mau menerap lagi...hmm..dok bg dy menerap tp dy lonjak bdan dy ja#firstbaby

6 Balas

Anak sy semua lambat 😂 meniarap sy rasa 5m ++ kot. Berjalan 1y2m. Tumbuh gg 1st masa 1y. Pandai guna straw 1y 6m. P toilet sendiri 4y . Bercakap 4y. Skang 5y still on botol susu Lg.. Sy OK jer.. P skolah mnum botol. Balik skolah mnum Lg 😂😂😂 Haa amik. Hahahha.. Jgn stress setiap anak lain2 perkembangan dia. Biasa anak girl Lg laju Dr boy.

normal sis,perkembangan baby nie xsma ada cpt ada lmbat...ank sy 5bulan bru meniarap,9bulan merangkak,11bulan berjalan...

biasany baby pandai duduk tegak brp bulan ye? ank sya skg 4b15hari..

2y ago

baby 5 bulan baru boleh ajar duduk dgn support. kalau tgk dia da kuat baru slow2 duduk tanpa support dlm 6/7 bulan.

Normal. Ibu jangan stress. Kerap ajar dia. Relaks relaks je.

normal je, anak kak ipar pun lewat sikit.

tima ksh semua