Hai semua . Ibu ibu yang mengandung 1 trimester ada yang samgkut gdm ka .

Normal ka awal kehamilan sangkut gdm . Ibu ibu yang pernah mengalami . Boleh tolong share . Down sangat ni 😌#firstmom #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

normal awk.. masa awl2 mayb bole kawal lg..nt bby mkin besar awk jaga mkn pon tinggi jgk gula.. ikut hormon masing2.. nk ckp sruh enjoy sy dlu pon stress tp alhamdulillah kna bnyk sabar ya..sb mengandung bkn senang..insyaAllah rasa susah time ngndung nt bersalin mudah je..positif ok ibu❤️

normal je wak, saya first trimester da sangkut. jangan down down, layan je pregnancy tu hehe sbb pembawakkan kadang kadang

ada je. xpyh down pun..just follow apa dktr dan misi advise.