Baby 5 bulan

Normal ka anak Tiba2 tengok ibu dia menangis.. Pe kat bapa terus diam.. Ada yang mcm ni x ke sya sorang ja 😢 #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Awak suri rumah ke kerja? Macam saya, suri rumah. Suami kerja office hr la. Bila daddy nya balik kerja memang auto manja level max + mengada dengan daddy. Dengan mummy beria nangis2 taknak. Tapi sebelum tu masa kita jaga, dia okay je.

1y ago

Iye sebab konon lama sgt tak jumpa daddynya kan hahahah 😂 Betul tu sis, memang me time untuk kita 🫶🏻🥹

mmg gitu