ingin tahu

normal ka 36minggu3hari saya rasa mcm tak selera nak makan ? lepastu baby pun kurang aktif , tapi kadang2 ja gerak? lepastu rasa letih badan yang tak boleh nak bawak bincang , rasa mcm nak tidur satu hari #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

36w, selera mkn brkurang n loya muntah2. Byk tdo siang juga, sbb klu xtdo kpala sy akn sakit. Kdng tu sy sndri xsedar yg sy xmkn lg..Tp alhamdulillah baby gerak ok je buat mse ni. N kdng2 bila sy lme sgt xmkn, baby akn aktif sgt gerak mcm nk bgtau dorg lapar. Bila mkn dorg akn rest lme diam lps tu

Sy 36weeks 4day..mkin bertambah plak selera mkn😂 hilang selera, wktu kandungan masuk 3 bulan..bole mkn buah2 , roti dan biskut je.. cuma skrg byk tdo wktu siang.. mlam pulak susah tdo .

saya pon tengah alami selera makan serba tak kena masuk tekak 😅 perut rasa tak selesa je padahal baru 35w 4d takut lak rasa

normal. tp jgn smpai xmakan k. makan je asal Ada isi perut. kdg Kita xde selera, Cari je makanan yg nk makan.