berpeluh time pregnant

normal je kan berpeluh tiap masa, sy kuat gila berpeluh nak masuk 27 weeks, menyapu rumah berpeluh, naik tangga berapa langkah berpeluh, masak berpeluh, senang cakap sampai basah baju peluh dia macam lepas jogging.. dia punya peluh bukan setitis, tapi dah macam bersauna😌 kadang naik segan dengan orang asyik peluh je manjang. makan pun peluh..hmm, ke saya je macam ni? #ingintahu

18 Balas

Hi sis, Saya 28 weeks pun sama dari minggu lepas asyik berpeluh …duduk bawah fan pun berpeluh boleh rasa dripping banyak2 dari ketiak ke perut 😬😬😬 malam tidur fan aircond semua on tapi berpeluh basah baju First pregnancy dulu pun sama