Kantung 6 minggu

Is it normal to have an empty sac during 6 weeks ? Saya pg hospital jumaat lepas, kantung saya kosong lg. Tk nampak lg kt dalam tu. Risau sbb before ni pernah miscariage. Tp now ada makan ubat kuat rahim

Kantung 6 minggu
15 Balas

mase 5w doc scan nampak kantung tapi isi xnampak lg. lpas 2 hr peg klinik lg sbb ada keluar darah. doc scan dh nampak isi,dh ada degup jantung. insyaallah ada isi tu sis.. sblm scan tahan kencing supaya doc snang nk scan.

3y ago

mayb sy stress dpt tau pregy n tgh byk keja nk buat, sbb tu turun darah kut.alhamdulillah sy dh relax n so far ok..

normal mcm sy pregnant anak sulung.smpaikn kena suspek cyst n prgnnt luar rahim. kena follow up appointment every week smpai week 8 bru nk jantung.

Rase 8 ke atas baru ade... Saya faham tu perasaan macam mana... Sebb saya pon dulu miscarriage bligthen oven

saya 8 week doktor cakap kantung kosong. 10 week saya scan sekali lg dah ada janin tapi heartbeat belum ada.

Normal sis , saya masa scan 6week pun baru nampak kantung . Baby nampak masa 8week sekarang dah 34w

Normal. My 2nd pregnancy scan masa 7wks kosong. Then dtg balik masa 10 wks baby dah gerak2 dlm tu.

Ok je sis..sm cm sy 6 weeks ada kantung je.. next 2 week dh ada dh insyallah

Sama sy sis. 6w nmpk kantung je. Now 7w dah nmpak fetus and heartbeat.

normal sis. sy haritu pn nmpk kantung je. doc suh dtg lg repeat scan.

sy ritu scan 5weeks mmg npk kantung.. nti 8weeks ke ats bru npk janin