sakit breasts ?

Normal ea sakit payu daraa dlm usia kandungan 9w.. setiap pagi Rasa sakit. ?

23 Balas

normal..nti bile mningkat bulan..lagi sakit..puting jd tegang aje...jgn tlngor sikit...mcm nk tmbuk3 aje spe3 yg ad kt situ😂😂nti mle2 die sakit...pastu nti kliling puting yg area itam tu..nti die mcm salin kulit..tkopek3 mcm sy...tp sy sapu vseline aje...utk kurg kan mngelupas die tu....

Sy dah 6bulan puting yg sakit,kdang huby dok nak gentel2 puting pon xleh,sentuh je sakit..tapi payudara xsakit,rasa gatal je selalu,kdang xpki bra pon gatal..masa awl pregnant je sakit kt payudara

This is normal , biasa laa breast sdg proses air susu utk baby and hormon kite tgh bergelora kn tp makin hari makin rase berat sgt plk, kne cari bra yg sesuai utk tampung

Normal, sy dr minggu sblm due period dah sakit, very sore, nak ubah posisi tidur pon sakit, skrg nak masuk 7 minggu pon sakit jugak lagi

normal.. sy start 5week sampai sekarang 6bulan masi terasa sakit2. semoga air susu meriah nnti lepas besalin 😁

Normal sis..nanti akan ok sendiri,masa saya awal pregnant pn sakit breast lelama hilang sendiri..

Normal. Sebab ia dah start proses utk ada susu. Nnti dah 12w ke atas mcm tu, sakit dah kurang.

Normal sis.. Sy pun tgh preggy smpi skrg 19week sakit lg..

normal kot sbb saya dh w12 , still rasa tegang . sakit jugak

Normal.. nanti lama² sakit tu akan hilang sendiri