Kekerapan buang air besar

Normal berapa kali bayi menyusu badan buang air besar apabila mereka sudah mula memakan makanan pejal?

1 Balas

xtntu . asal kn dy berak n xsembelit normal la tu sis . klau kencing pn bnyk ok cntik xd la msala . sbb nk kata 2kali sehari xjuga . ad je bby bf on dh 5hari 1kali bru mmbuang . ad juga 3hari sekali . mengikit pd air kencing yg kelua juga sbenr ny sis . klau kencing xbnyk atau xkelua . najis pn xd . bru xnormal