Gigi Baby Lambat Tumbuh

Normal atau tak ye, gigi anak lambat tumbuh.. 10bulan baru tumbuh gigi atas. .tapi gigi bawah tak tumbuh lagi..sekarang anak 11bulan..tetap tak tumbuh lagi gigi bawah..ada tak yang sama macam anak saya..perlu ke saya bawak ke klinik ?

6 Balas

ank sy setahun 3 bln bru tumbuh... dia tumbuh Gigi taring dlu .kelakar gler... masa mengandung suka sgt tgk cite hotel Transylvania tu hahaha sudahnya ank tumbuh Gigi dracula dlu hahahha... tp tumbuh je Gigi trus laju tumbuh smeua.. bln ckup 2 tahun lebih lengkap da gigi

1y ago

comel laa tumbuh gigi taring dulu😂..terima kasih awak..

Hi, Puan. Ia normal. Puan boleh refer teeth chart ni. Saya pun refer yang ini juga. Nak search dalam TAP ni pun ada.

1y ago

Sama-sama 😊

anak sy setahun puan baru tumbuh gigi. tapi makan laju. makan keras.

1y ago

takdelah. normal je. hehe

Normal awak. Nak pergi check kat klinik pun boleh untuk pengesahan.

1y ago

terima kasih awak..

lain ank lain pertumbuhan giginya..no prob..

.