?

Nk Ty...Ada X ibu2 yg bengkak breast ms mula2 prgnt..sy prgnt 6mgu..xilang lg bengkak breast..sakit..mcm bengkak Susu jer..huhu

1 Balas

Sye pun mse tahu pregnant 4 minggu mmg ada sakit2 breast mcm kena waktu period. Breast sakit2. Tu tanda hormon bdn dah mula baca ada janin dalam rahim. Bengkak susu ni lain sgt dgn bengkak breast yg sakit2 mse awal3 pregnant bg sye sbb sye dah alami dua2. Bengkak susu ni, breast jdi keras, tegang, sakit sgt2.. N bila picit sikit of coz kluar titisan susu jernih.