Week 35

Hi nk tya.. normal ka cirit birit time ni,sy bru 35 weeks 4day, sehari 2-3 kali gk cirit birit..

65 Balas

Saya cirit sebab jangkit dr pampers anak toddler yang cirit birit sebab food poisoning.. 3 pregnancy before ni takde plk cirit2 kalau xkena food poisoning..

Sy pun sama..skrg dh 35 weeks..start 34 weeks..dah cirit birit...bby pun kejap2 mengeras..makin aktif

cirit truk baik pergi hospital mcm sye bru klur wad 3 hari 2 mlm terbuka 1cm bru 35w3d..satu g tkt kurang air dlm bdn sye sempat kne 6 botol msuk air

Betul saya pn cirit birit jugak tapi takrasa saket apa pn , saya 35 weeks jugak

Bagi sayaa normal ,, saya tnya ibu2 yg besa mengandungg . Sayaa pun 2-3hari kerap cirit tapi kenaa berhati2 sama jgan tahan eisau jadi buasir

alamak sya pun dh 35weeks hari tu cirit birit jgk. tapi sya rasa mgkin semalam tu sya mkn bnyk sgt kuah kari. mgkin perut x tahan. harap2 ok

Saya pun asal nak buang air kecil mesti buang air besar sekalii . Pastu cirit birit. And kerap kencing . Tp takde rasa tanda apa apa pun .

bulan 9 haritu sayaa masuk wad sebab cirit tapi masa tuu baru 20+ minggu . tapi doc cakap awal lagii kalau nak bersalin pun .

sama laa..saya dah 2 hari cirit birit..baby selalu mengeras..dah slow bergerak..

2y ago

rasa normal je..sbb tempat bbby tidur sudah kecik bby pon dah payah untuk bergerak sngt..just rasa gerak selour selour je..tak terasa sngt gerak nya..tapi kalau langsung trus tak ada rasa gerak baik sis trus pergi hospital..risau bby lemas dan boleh berlaku mati dalam perut..

baru ni doc ckap tanda2 nak bersalin cirit birit adalah salah 1 nya .. dia cakap kalau kerap cirit birit terus pergi LR utk check ..