Week 35

Hi nk tya.. normal ka cirit birit time ni,sy bru 35 weeks 4day, sehari 2-3 kali gk cirit birit..

65 Balas

kawan saya cirit birit . beberapa jam kemudian kontraksi dtg . alhamdulillah dia selamat melahirkan sebelum due dia .

sy pn sm 35weeks 5day..asik buang2 dh seminggu..kerap kencing baby megeras2 klu gerak pn xkuat tpi kerap tolak2 kt sn sini

Mgkin tu Braxton hicks...dia bgi warning awal dkt badan...tp if mkin rasa truk atau ada turn tnda boleh p hospital..

Sama sis . Sya 35 minggu 4 hari . Rsa nak terkentut tapi tercirit kelam kabut ke tnds 😂😂😂 . Lucu pulak

sya 35week 2day kerap sgt buang angin 🤭 . Allah kdg suami terkejut 🤣

35w bole ea bersalin.. even tak kelua tanda lagi? risau nya.. saya pun baru 35w. tp bby prem la kan

sama la.. sya start smlm mula cirit birit...baby slalu mngeras... normal ka?

3y ago

sme la dgn sy...start masuk 35w mcm krp mmbuang..mkn sikit rse nk mmbuang..kdg cirit birit pon ye.

sy klau nk bsalin pon akn crit birit jgk dlm smggu..xlma bsalin..tp 37 ke 38w cmtu..

perut memulas 5minit lepas 5minit mcm nk buang air besar,tapi tanda nak bersalin TU sis

sy cirit birit..dh 2 hari kene tahan wad..sakit perut yg sgt2..smlm ad contruction sikit