Baby kuat menyusu

Nk tnye,baby newborn kalau dh menyusu 20minit lebih,lepastu selang 5 minit dia nk susu lagi,boleh bg ke? Atau kena tunggu setiap 1jam? Bila lepas 20minit menyusu tu,dia nk susu dia cuma bukak mulut,keluarkan lidah dgn gerak2..beza la bila kita jarakkan 1jam,dia menangis dan mencari... So mcm mne ya?? #firstbaby

6 Balas

Boleh bagi. Ikut sahaja demand baby. Sometimes baby cuma nak rasa ibunya ada di sisi sebab ibu adalah comfort zone baby.