Fist bby gugur ke????

Nk tnye sya gugur ke sebb bby fist😔

Fist bby gugur ke????
3 Balas

saya bleeding lebih banyak dari puan. harini sy dah refer pakar. kantung masih ada pangkal rahim pun msih tertutup dan tak ada luka apa2. doc belum boleh declare apa2 sbb 50 50. kena tunggu selepas 2w baru boleh tahu sama ada blighted ovum atau threatened miscarriage. nasihat saya segera la ke emergency puan. jangan dengar pendapat org atau apa petua ke apa. hanya doc sahaja yg boleh diagnosed kita. semoga kandungan kita selamat sampai dilahirkan ,💗😊

1y ago

sama lah.. saya semalam bleeding jugak mcm period.. tp xde clots.. just darah je.. kantung pun masih ada.. kena tunggu baby 7w baru scan lgi.. semoga kandungan kita selamat dilahirkan 💕

Saya tak pasti if awak keguguran.. Tolong direct ke emergency yaa.. pendarahan during pregnancy TIDAK NORMAL.. please ke emergency & tunjuk gambar ni.. semoga baby awak sihat2 🤲🏻🤲🏻

1y ago

ok tq sebb bgi nasihat

Darah je ni. Refer doktor segera ye