SAKIT PERUT

hi nk tnye , sy dh 6 bulan . normal ke sakit area sini bile nk duduk, bangun dari duduk, bangun dari baring ? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing #First_Baby

SAKIT PERUT
9 Balas

normal awak,sy pun dah 6bln,smlm pergi klinik doktor kata baby baring melintang baby menekan dekat rahim sebab tu rasa sakit..sy sakit sampai tulang pelviks bila baring lama nak bgn sakit sangat,duduk pun kena bersila takboleh luruskan kaki.

Tengah sakit macam tu. Time jalan pun sakit. Nak bangun tidur pun sakit haha. Saya dah tanya pakar dan nurse mereka kata normal pada usia kehamilan saya (22 minggu) huhu Tapi sakit la sampai kena berpimpin sokmo dengan husband haha

Saya pun tgh mengalami sakit camtu.. doc pun cakap biasa. Maybe sbb pergerakan baby ataupun muscle kita

Mungkin rahim mengembang,baby semakin besar..tu yg sakit..

sama laa, sy pn sakit situ jga

sy pon sakit situ juga kdang

saya pun sedang mengalaminya

saya pon sedang mengalaminya

normal. sebb baaby da besar.