nk tnye, kalau kndungn 4 week blm nmpk ke

2 Balas

normal. sebab tu doctor akan suggest utk kita repeat scan semula. bila scan awal2 ni dn xnmpk pape mmg kita akan risau. inn shaa allah, selagi awak xde spotting or bleeding kandungan awak baik2 sahaja okay. makan asid folid jgn tggl.

Ya, embryo yang terbentuk sebesar poppy seed sahaja. Suggested first scan 9 weeks and above. Untuk mudahkan awak track perkembangan baby, boleh pergi ke My Profile dalam TAP ni. Isi info di situ. Senang, mudah, dan bermanfaat.