Normal ke kalau 4buln perut tknmpk lg

Hi nk tnye dh boleh minum air kelapa ke 19minggu yer

4 Balas

Macam sya dr week 6 dah minum sbb alahan teruk dan tak boleh minum air kosong. Jd minum air kelapa utk kurangkan hidration. Dr pun syorkan minum sbb air kelapa banyak khasiat. Tapi atas orang jugak ada org okey ada orang x okey sis. Mcm kwn sy kalau minum mmg akan jd bleeding

normal. sy pun 19w perut x besar sgt. air kelapa jgn minum byk sgt. bila dh masuk 7-9 bln baru blh selalu minum air kelapa

maaf nak tanya .. korang2 biasa anak pertama , weeks keberapa ya , nk rasa bby gerak2, sy dh 18weeks tapi tak rasa2 lagi 😭

2y ago

saya 19weeks rasa angin² brgerak².. bila baca quran n bila sy makan.. Saya tak pasti tu angin atau babyy bgerak..tapi rasa tu sbijik angin yg laju bergerak😄 mungkin tula baby gerak kot..

normal je perut xnampak. asalkan baby growth ok