hi mummy

hi nk tnyaa yg mummy semua ada pengalaman ni mcm mana ye nk tahu yg kite nk dkt bersalin cuba bgi contoh tanda yg mummy pernah lalui.. #32minggu

4 Balas

Contraction je. Sakit perut macam nk berak tpi xnak berak 😂 yg mula2 sakit tu ada la membuang, tapi sakit tu xbrenti & makin lama makin sakitt. Lebih kurang macam sakit senggugut jga kut

Klu sy rasa mcm snggugut keluar lendir mcm kuning2 coklat...skit sngugut dtg stiap 5minit..g hspital keluar darah & check bukaan dh 4cm..lain org lain sis,klau skit lain mcm cpt2 g hspital

Sy xpernah dpt tanda yg mcm org dpt yg kata mybe lg 2 hri mcm tu ke apa.... Sume ank bangun tdo je trs sakit contraction...ank 1 st je leaking n admit wad n enjet dexa

Semalam sblm bslin da kluar tnda2..bby first 39w sakit pinggang ke depan..dri tgh mlm ke subuh..yg second pla 38w cerry berry shja..g hospital da 3cm