sakit gigi

nk tnya mne thu ada yg prnh mengalami... klu skit gigi time dh msuk 23w boleh mknan ubat ke... nk tidu tak dpt, smpi ke telinga rasa skit dh lha kne bgun awl kje...

6 Balas

Sis boleh cuba ubat sakit gigi TOOTHACHE DROPS kotak kecik warna kuning skrg sya pakai just rasa dia lain sikit xpi kene tahan lah memang best pkai tu kjp je sakit hilang and selesa

Gusi asek berdarah, mulut berbau, gusi bengkak. Dah habis botol listerine, colgate masih tak hilang hilang. Kemam bunga cengkih pun tak jalan. Anyone bole tolong?

2y ago

Dah jumpa doc ni. Tapi masih berbau n sakit. Mcm tak function je.

seeloknya pergi dentist. saya haritu gusi bengkak doctor bg ubat gargle & antibiotik. terus sihat lepas 2 hari 😁

Pergilah jumpa doktor gigi utk rawatan lanjut. Jgn tnya kami ttg ubat, kmi di sini bukan lah doktor ☺️

Kena jumpa doctor sis. Bawa je buku pink ke klinik pergigian kerajaan. Free je xperlu appointment.

kalau boleh elakkan mkn ubat . better jumpa doc sis