Assslmualaikm mmmy semua

Nk tnya mmy semua..bby dh pusing kepala kebawah ke kndgn 30week?#bantusharing

2 Balas

saya punya rituh da berpusing, tapi doktor kata dia nak sonsang pun bole lagi sbb ada space byk. harap tak da la.

2y ago

Tulh aritu 29week g scan bby blm pusing.dktr ckp bby pusing2 lgi.ni 30week x tawlh pusing dh ke blm..risau jg ni heheh

Saya pun sebelum ni breech. Last time check 32w dah cephalic dah. Harap2 baby stay je la camtu 😄

2y ago

Aaminn semoga dpermudhkn sis..sya ari29 week dktr ckp x pusing lgi..ni 30week..hrp dh pusing..risau jg hhehe