Sakit bawah kopek

Nk tanye normal ke sakit bawah tulang tetek ni..mlm mmng x blh tdor sbb terlampau sakit..n blh ke sy urut dekat tempat yg sakit tu.. sesetengah orang kata sbb berlaga dgn siku baby#ingintahu #serius_ingin_tau

2 Balas

Saya pun macam tu awak. Nak bernafas pun sakit. Dr kata normal sebab baby makin membesar dan himpit organ kite. Kena lah tahan sampai bersalin 😅

12mo ago

x tertahan dah perit nye tu..harap cepat2 la bersalin nye

Kandungan membesar himpit organ/ otot berhampiran. Boleh jd pedih ulu hati juga. Buat deep breathing utk legakannya

12mo ago

terima kasih nnti sy try buat