Sakit dekat miss v

Hi..nk tanya.. sy dah 38week+ normal ke sakit dkt miss v..nk bangun dari dduk..atau nk pusing mengiring pun sakit time tido.. kenapa ye.. sakit sgt.. ni anak kedua..masa anak 1st sy xde experienced mcm ni.. #ingintahu #SeriusTanya

6 Balas

Tengah alami... Sakit dia nak tukar posisi atau bangun tu mcm tulang tu nak patah 😆 Kene dr 35w skrg 36w, dah smggu duk tahan sakit kalau nak bangun dr tidur

2y ago

tula..sy kena pun dah lama sbnrnya..cuma akhir² ni makin sakit sgt..bertabahla.. sakit nk pusing kiri kanan tu Ya Allah..huhuhuhu jela