Cara kuatkan rahim

Nk tanya sikit , makanan apa yg blh membantu menguatkan rahim ?

1 Balas

Doktor bg saya ubat duphaston sis

3mo ago

sbbtu ubat ni buksn sembarangan boleh diambil.pastikan consult dlu dgn doc mengikut kesesuian imunisasi badan kita. Ada yg tak pregnant pun salah fhm ambil ubat ni katanya boleh kuatkan rahim utk next pregnancy atau pencegahan awal.sgt bahaya ya utk perkkitaran haid ,boleh mengganggu hormon dll. bila doc dah sahkan kedudukan kantung dan janin baru boleh ambil ubat ni