Naik motor

Hi, nK tanya saya baru lepas brsalin normal dengan first degree koyak. Dapat kah saya naik motor untuk ke hospital memandangkan hanya motor kenderaan kami

3 Balas

jauh ke jarak ke hospital? saya risau awak sakit je😣 sbb jahitan mesti belum pulih sepenuhnya kan. semoga dipermudahkan urusan cik sekeluarga. amiin ya allah ya mujiib

bby mommy bwk sekali ke? kalau ade bajet lebih better mommy naik grab or teksi. sbb asap kenderaan tu x sesuai utk bby hidu.

Trylah. Kalau jauh, better naik grab or pinjam/tumpang kereta jiran.