Mengundi 19

Hi nk tanya sapa yg dh sarat 36w tapi pergi mengundi sabtu ni? Ikutkan malas nk pegi sbb takut sesak pastu dpt tingkat 3 🤣🤣..Jenuh nk naik tangga.

15 Balas

Kalau ikutkan hati rasa malas even ada fast track sbb kalau ramai preggy mom pergi kena menunggu juga 🤣🤣. Saya yg baru 35weeks pun dh rasa mengah even jalan sikit tambah la preggy mommy yg tunggu masa bersalin 🥲🫠 Anyway selamat mengundi mommy2 semua ❤️

1y ago

kan...malas ada..takut covid pun ada..mcm2 fikir

Saya 37 weeks and pegi undi esok sebab nak cepatkan bukaan walaupun bahagian ari ari dah sakit sangat . Sebab Rabu depan 38 weeks kena serah diri sebab gdm ubat huhu. So saya nak habiskan masa jalan2 cepatkan bukaan takut kena induce 🤣

1y ago

Semoga selamat bersalin ya sis.

Preggy lady and old folks akan diberi keutamaan sis.. Sya mahu juga pergi vote tpi takut tetibe air ketuban pecah pulak kat sekolah tu😆 sya ni dah sarat 38w++ pulak tu.. 36 weeks still can consider mummy 😜

1y ago

Kalau sya bagitahu je sis, emergency nak vote 😆

Sy dh 37w rasa tk larat jugakk. Tapi kena tunaikan tanggungjawab jugak 😂 lega sikit bila dgar dorg bgi keutamaan preggy mom, warga emas

1y ago

kita kena bgitau ke petugas ke kita hamil?

saya xblek kg pon mngundi. da 36 weeks, da berat. perut pon da kerap mngeras .nak dok dlm kete lama blek kg pon xlarat da .. takut

1y ago

sama perut pun kerap mengeras dah ni😂

I tak pergi sbb takut covid . Since org covid pun dtg masa mengundi . Biar lah husband je ngundi

Me.. hope ada fast track utk preggy mommy! Jgn lupa bawa buku pink everywhere u go😄

1y ago

kann..sbb takut sesak.

sy tgu hari dh ni. tetap nk mengundi. haha. mgu depan je bby nk keluar kikikiki.

saya 38Week , rasa xlarat nak mengundi tkut plak teberanak nnt time naik tangga hahaha

1y ago

kann lagi2 dpt tingkat 3

Saya 36 weeks 6 days. Baru balik mengundi. Senang ada laluan khas tak perlu beratur

1y ago

sini kak kata xde terus beratur masuk