36 weeks baby dh msok laluan

Hi. Nk tanya. Now saya dh 36 weeks+. Ada rse ngilu kdng2 di bahagian ari2. Tp x sakit pun. Itu tanda2 baby dh msok laluan ke? Sbb bila tekan2 perut tu rse keras kt atas je. Kt bwh mcm kosong. Risau baby sonsang je. #ingintahu

2 Balas

Nak tau baby masuk laluan dgn scan. Nak agak2 tak boleh. Saya yg 1st time mom pun doktor scan baru tau. Dan doktor yg tanya, dah rasa macam nak kencing tu sebab kandungan dah himpit pundi kencing..

dah scan?

9mo ago

belum. nk tnggu scan kt kk lama. curious sngt nk tw tanda2 baby msok laluan