Lebih Due Date

Nk tanya mommy2 smua..ade x yg brsalin lbh due date?? due sy 25/9 tp msh xde tanda lg dan msh xde bukaan lg..dan doc bg masa dlm 9hari..kalau xbrsalin jgk kne serah diri dan brsalin pakse.. ada x mommy2 mcm sy..? tkt pula brsalin pkse..doakn sy dprmudahkn urusan.. #ankfirst #40w1day

6 Balas

Hi sis sama LA due kita, tp sy xbsalin lgi... Skrg dah 40w+2day, mggu dpn 3/10 msuk hsptl dah, klu xbsalin lgi 4/10 paksa msuk ubat... Risaunya sy sis, xda tnda apa2 lg ni just mengeras ja tp still boleh tahan Dan hilang2 jgk sakitnya.... Sis dah bsalin kh?

5y ago

alhamdulillah..sis slmt brslin..tahniah ye.. sy baby nk bln okt. 3.10.19-(9.45pg) baby smgt 3.89 sy trpkse ceaser..tp xpelh smuanye slmt&sht.. sy dpt baby boy..