Lebih Due Date

Nk tanya mommy2 smua..ade x yg brsalin lbh due date?? due sy 25/9 tp msh xde tanda lg dan msh xde bukaan lg..dan doc bg masa dlm 9hari..kalau xbrsalin jgk kne serah diri dan brsalin pakse.. ada x mommy2 mcm sy..? tkt pula brsalin pkse..doakn sy dprmudahkn urusan.. #ankfirst #40w1day

6 Balas

Saya esok dh kena serah diri dah 40w4d baby xnk kluar2 lagii

5y ago

yeke sis..baby seronok dok lam prut lg..hihi sy doakn smoga sis dprmudahkn urusan&brslin normal.. aamiin.. ya robbal alamin..