Poopoo 2-3 kali sehari normal atau tidak?

Hi nk tanya mommies yg thu, baby sy 11 bulan dia minum susu fm and dah makan nasi. Just wanna ask normal or not dia poopoo 2-3 kali sehri? Lepas makan atau susu?

66 Balas

anak sy 12 bulan mnum susu bdan ,sama jgk poo 2 3 hari ,skrg sy bagi anak sy vco, Alhamdulillah hari² berak .

Ank sy pn sama. Kdg bimbang plak takut apa yg kita masak tu x kena ke mcmana. 😬

anak sy pon sedang lalui... lega sgat baca comen semua ckap normal.. alhamdulillah

normal. anak sye 3 kali sehari berak. last berak mesti kol 12 malam 😂

ptutlah msuk 11 bulan kerap berak, normal ya.. lega bca post nih..

norml tu sis...anak sy pon sma...lps yusu membuang..sehri de 2kali

Mcm normal..ank sy mcm tu jgak..bila x berak tu yg rsau..huu..

Normal sis..anak sye pun 11 mth & poo poo 3/4 kali sehari

Normal sis. Kalau tak poo tu yg patut rsau

normal 3 kali sehari 3 hari seminggu