Berurut lps brsalin

Nk tanya. Lps brsalin nnt, eloknye lps berapa hari bru boleh start berurut dan brtungku ya? Lps 3 hari or seminggu lps brsalin? #firsttimemom

1 Balas

Hi mommy. Kalau saya lepas hampir seminggu sebab anak jaundice. Saya rasa badan saya lagi sakit. Sebab lambat tungku. Sibuk ke hospital pula. Better paling lambat 3 hari selepas bersalin. Kalau tak badan lambat lega

2y ago

Sama² . Sebaiknya seawal yang boleh. Kalau tak perut rasa tak selesa sb darah nifas lagi keluar kan