Bayi

Hi,nk tanya bayi 2 bulan lebih memang suka hisap2 tangan ke?

15 Balas

eya normal cuma jgn ksh biasa la lau dia hisap mami ksh kluar tgn dr mulut nti jd kebiasaan tu lau d ksh biar

Yes ank sy skrg 5 bln mkin byk jari dia masuk dlm mulut 😂 tarik sblh tgn, sblh lagi dia masukkan ..

Ye, dia meneroka setiap ruang antara jari jari. Tu cara bayi mengeksplorasi sesuatu maklumat.

Normal. Anak saya pun suka sangat menghisap penumbuk dia. Smpai berbunyik2

Anak Saya umur Dua bln. Klo blh dua² tgn tu dia nk suap p mulut dia😅

Ya..dia nak explore n belajar benda baru

Normal.....ada baby mcm tu juga... 😄

Norml, pastikan kuku sntiasa pendek

Nirmal. Tu cara dia tenangkn diri.

Ya bro.. normal.