Stopkan susu badan

Nk tanya apa ubat untuk stopkan susu badan .sebab anak dari lahir tak nak hisap susu badan nak main pum dalam botol je ..ada siapa tahu.tolong sangat mcm mana nk berhentikan air susu badan keluar

2 Balas

kenapa nak stop? puan boleh pam & bg baby melalui botol. sayang la susu byk tp nak stop. tp kalau dah tekad, boleh ke farmasi/klinik swasta minta ubat. kk biasa takut doktor marah sbb kebanyakan kk sokong penyusuan badan 100%. jadi bila ckp nk stop tanpa sbb kesihatan, mmg akan kena ceramah.

1y ago

ohhh sbb clogged duct tu. puan kena tuam panas & tuam sejuk. lepastu marmet. nanti Insha’Allah benjolan tu takda dah.

Pergi je farmasi tanya. Takpun letak sayur kubis atas dada semalaman time tido tu..kalau xsalah susu boleh kering

1y ago

kalau minta di klinik dpt x