KELUAR LENDIR DARAH KERAP!

Nk tanya ada tak moms yg pernh 39weeks dia turun darah cmpur lendir.. + contraction yg kerap n sakit!. tapi bila pergi pac dia suruh balik dulu sbb bukaan jalan baru 1cm . Doc ckp bila air ktuban dh pecah bru dtg blik Tapi sampai ke esok pagi lendir campur darah tu still ada. N contraction tu mkin skit.. ada mcm air kluar tpi tk sure tu air ktubn ke tak sbb dia kluar sikit".. agk agk Bahaya tak? Sbb dh 2x pi pac tpi kne blik sbb xde jln lgi bru 1cm 🫠 #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

3 Balas

Pengalaman sy..kuar darah cmpr lendir mase nk bersalin ank sulong 2010.. doc xbg balik..doc sruh stdby dlm lr..pastu doc yg pecahkn ketuban sy..rupanya baby dh berak dlm perut..2jam lps tu sy bersalin,syukur baby x tertelan najis nya..

4mo ago

mmg pelik mcam geram pun adaaa