Asaalamulaikum ... minta pendapat..

nk tanya .. ada ke ibu2 yg +ve gbs .... sy baru dpt tahu ... sekarang dah 30w ++#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #firstmom #bantusharing

2 Balas

sy detect positif masa previous pregnancy,nnt doc alert masa sis nak bersalin..dia drip antibiotic utk kurangkan risiko jangkitan pd baby..buat masa skrg sis jaga kebersihan,minum air masak byk, selalu tukar spender/panty liner,jgn biarkan bwh kita tu basah..

2y ago

tq sis

sye bru buat ujian..x kluar lagi result nye.. risau nye

2y ago

harap xde apa2 la ...