Menyusu anak

Nk mintak pendapat ibu2 yg ade masalah puting tenggelam..anak saya dh dua bulan .dari lahir ,,saya memang kurang bagi anak menyusu sebelah puting tenggelam tu..sekarang bila saya cuba nk bagi ank susu sebelah yg tenggelam,,takde susu langsung..yg sebelah lagi ok. Ade x care nak bagi ade susu balik ? Saya dh cuba pam jugak untuk puting yg tenggelam tu,,tetap x keluar susu😔#seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Hai mommy. Cuba buat marmet kerap. Dan urut breast yang tak keluar susu tu. Masa mandi pun urut. Moga dipermudah ya

2y ago

sy try jugak marmet..tapi susu x keluar..mungkin care sy buat salah kut .tapi still praktis utk marmet .hrp akn dtg mnjadi🤲

Paksa juga baby hisap bahagian tu. Saya dulu pun macamtu. Lama lama okay awal awal tu memang struggle

2y ago

In shaa Allah masih boleh puan jangan putus asa ok