Risau psl baby

Nk luah boli..sya scan baby time trimester first hri tu(6w4d)..skrng da 19w ..smpai skrng x scan baby lgi sbb nk save bajet utk buat details scan nty...slma ni dok pikir baby ok x dlm tu..baby mmbsr x..sya x Tau knpa sya terlalu overthinking..sya risau andai baby sya x ok ..klau first mom mmg pikir gini kr?#firstmom #ingintahu #bantusharing

6 Balas

InsyaAllah baik2 saja baby. Takde bleeding or continues cramping kan. Positive ya sis