Sedih rasa bersalah

Nikah 2016 dapat anak 2020, tak sangka akan cepat pregnant anak kedua masa anak sulung 11bulan. Diri sendiri pn mmng dah rasa kurang excited, rasa bersalah kat anak sebab dia belum setahun mommy dh pregnant lagi ditambah lagi gi buat buku pink nurse pulak cakap kesian anak lagila rasa bersalah teruk rasa down sangat²#pregnancy

1 Balas

sy pun termengandung masa anak sulung 13 bulan. rasa serba slh sbb kena cerai susu awal. bykkan spend masa dgn dia time pregnant ni. byk2 peluk cium dia main dgn dia. itu je mampu buat skrg. nanti dah keluar yg adik ni harap dia xrasa terabai. apa pun bersyukur ja sis. ada org struggle nak dpt anak no 2 lepas yg first. xpe lepas ni kita rancang betul2 ya. last time main2 sbb igt susah lekat. sy pun setahun lebih baru dpt yg first tu.