Keputihan atau air ketuban leaking?

Ni keputihan ke air ketuban leaking ye? Sbb saya kalau keputihan slalunya just kluar keputihan tu je, ada air pun sikit je x de la kluar air banyak macam tu sampai rasa basah panties, dan terasa hangat masa kluar tu. 35w 5d #firstmom

Keputihan atau air ketuban leaking?
4 Balas

keputihan sbb saya pun macam ni saya baru balik hospital mmg nak dekat bersalin ni keputihan semakin teruk camni , case saya lagi la lencun pantiliner tapi bila check hospital takde leaking , nnt puan pantau je lah klo keluar mengalir banyak terus ke hospital ye n kalau rase contraction terus pegi ye puan

10mo ago

yee sis sbb tkot blh bawa penyakit kpd bby klu xpegi pantau kt doktor