TANDA DARAH

ni darah yang Saya lap dari faraj...dekat pad darah merah cair je tompok tmpok..kalau dilap baru mcm ni kejadian nya..normal ke ? Ada tak yg sama macam Saya....btw Saya baru 6w4d #firstmom #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

TANDA DARAH
19 Balas

Allahu dh klua darah gini pun masih tnya dlm ni ke. pergi la klinik segera awk. bnda mmg tak normal wktu pregnancy

ini ancaman keguguran.. tolong jgn ambil mudah sebarang darah yg keluar waktu tempoh 9 bulan mengandung

awak pregnant? kalau ye, tak normal tau awak. kena check dengan doc.

Jumpa dr cepat sis. Ancaman keguguran

Awakk any update? Doktor kata apa?

Pergi PAC trus ….. tkut gugur

Dah pergi hospital?

Tak normal,

jmpa dokt