Haii mommy semua, saya nk tanya klu mengandung 2 bulan ,apa perlu saya buat,dari segi mkn @minum

Ngandung 2 bulan apa perlu saya mkn dan minum

1 Balas

Folic acid & minum susu. Suppliment lain x perlu lg awal² ni. Better dptkan vitamin tu dari real food. sayur, buah, daging,ikan, telur. Jauhkn diri dari asap rokok, junk food, mkanan manis.

1y ago

Banyak dah susu utk ibu hamil. Sis kne compare kandungan gula/fruktosa/sukrosa dalam dia. pilih yang rendah kandungan gula. Mcm saya sangkut gdm. Saya minum susu fresh milk farm fresh