Newborn tidur mengiring

newborn saya kerap keluarkan susu masa nak tidur bila terlampau risau saya selalu baringkan dia dalam keadaan mengiring ke kiri atau kanan untuk elak tersedak. Ada apa apa kesan pada kepalanya atau cara lain untuk masalahni ? #bantusharing #firstmom

Newborn tidur mengiring
2 Balas

dah sedawakan dia selepas minum susu? anak saya kalau tak sedawa dulu mmg mcm tu. kepala tu kena selalu tukar2 side. pastu lepas mandi usap2 bagi bulat. dia kecik lagi boleh je betul balik

8mo ago

dah sendawakan tapi tetap ada susu yang keluar satu satu masa. macam jeluak tu

jika guna bantal yang ada lekuk tgh tu in shaa Allah takde pape kesan pd kepala bby n xkan alami kepala flat..

8mo ago

ohh in shaa Allah , anak memang pakai bantal lekuk tengah tuu